Termékeink

Home / Termékeink

A Pilkington Automotive az NSG Group tagja, a világ egyik vezető autóüveggyártója, ami autóüvegek készítésével és szállításával foglalkozik. A vállalat széles termékportfólióval rendelkezik, amely magában foglalja a szélvédőket, oldalüvegeket, hátsó szélvédőket, üvegtetőket, tetőablakokat.

A vállalat termékei kiváló minőségűek és magas szintű biztonságot nyújtanak. A szélvédők fontos szerepet játszanak az autók szerkezeti integritásában, baleset esetén hozzájárulnak az utasok védelméhez. A Pilkington szélvédők különböző felszereltséggel érhetők el, például ADAS-rendszerrel ellátva, vezetéstámogató kamerákkal; eső- és fényérzékelő szenzorokkal; hővédő réteggel vagy zajcsökkentő tulajdonságokkal felszerelve.

A cég folyamatosan fejleszti technológiáját és innovációra törekszik az autóüvegek terén. Az újabb fejlesztések közé tartozik például az intelligens üveg, amely képes sötétedni vagy színeződni a napfény intenzitásának függvényében. Ez javítja az utasok kényelmét, és csökkentheti a belső hőmérsékletet.

A Pilkington Automotive az autógyártók és az utángyártói piac számára is szállít üvegeket. Ez biztosítja, hogy a Pilkington termékei széles körben elérhetőek legyenek az autóipar számára.

Keressen autótípushoz illő szélvédőüveget!

40 000 db-os budapesti központi üvegalkatrész-készletünk a közép-kelet-európai régióban piacvezető, így kiemelkedően gyors kiszolgálást tesz lehetővé.