Casco ügyintézés

Home / Szolgáltatásaink / Casco ügyintézés

Gyorsan és egyszerűen szeretné elvégezni a sérült üveg javítását vagy cseréjét? A Pilkington országos hálózata az összes magyarországi biztosítótársaságtól helyszíni kárfelvételi joggal rendelkezik autóüvegkárokra, legyen az kőfelverődés, szélvédőjavítás, oldalüveg-, vagy hátsószélvédő-csere.

Komplett szolgáltatásunk keretében helyben elvégezzük a casco kárfelvételt, az autóüveg-cserét és a biztosítási ügyintézést is.

Emellett a biztosítókkal kötött speciális szerződésünk alapján akár önrészmentesen, illetve önrészkedvezménnyel tudjuk a szélvédő javítását vagy cseréjét elvégezni.

Magyarország összes biztosítójától önálló kárfelvételi jogot kaptunk

Töltse le a biztosítójához köthető kárbejelentő dokumentumot!

Jelentse be online
az Üvegkárt!

Rendelkezik casco biztosítással? Internetes felületünkön akár otthonról, sorban állás nélkül is elindíthatja gépjárműve üvegkárának casco ügyintézését. A teljes körű vagy legalább töréskárra szóló casco biztosítás érvényes az első szélvédő cseréjére és javítására, illetve oldalüveg vagy hátsószélvédő cseréjére.

Kitöltés után, kérjük, ellenőrizze még egyszer a beírt adatokat! Ha mindent rendben talált, nyomja meg az „Elküld” gombot, hogy az autóüveg-csere, vagy -javítási igényét regisztrálhassuk. Az „Elküld” gomb megnyomásával hozzájárul ahhoz, hogy adatait cégünk a kárbejelentés céljából felhasználja. Adatait kizárólag az Ön által megadott célra használjuk fel.
  Iratok
  a kárrendezéshez

  A kinyomtatott kárbejelentő és meghatalmazás előzetes kitöltésével jelentősen gyorsíthatja az ügyintézést.

  Kárrendezéshez
  szükséges iratok

  Köztes meghatalmazás

  Azonnali helyszíni
  Casco­s kárfelvétel