Veterán szélvédők

Home / Termékeink / Veterán szélvédők

A Pilkington nemcsak modern, hanem veterán gépjárművekhez is kiváló minőségű üvegeket készít. Utóbbiak speciális igényeket támasztanak, mivel gyártásuk manufakturális, méreteik és formáik rendkívül egyediek lehetnek.

A Pilkingtonnál található több mint 3000 darab gyártósablon a világon egyedülálló kínálatot biztosít a régi autók szerelmeseinek. Üvegeik hozzájárulnak a klasszikus járművek eredeti és egyben újszerű megjelenéséhez. A vállalat olyan régi márkák büszke tulajdonosa, mint a leggyakrabban veterán Mercedesekben található Sigla, vagy a régi Rolls Royce-ok és Jaguárok kedvelt üveg alkatrésze, a TripleX.

A gyártás jelenleg a márka finn és németországi gyáraiban történik, ahol a Pilkington figyelembe veszi a múltban alkalmazott technológiákat és tervezési elveket, hogy hűen reprodukálhassa az eredeti alkatrészeket.

Az oldtimerüvegek kiváló minőségűek, és a legmagasabb szabványoknak is megfelelnek. A Pilkington gondosan ellenőrzi a gyártási folyamatokat, hogy biztosítsa az üvegek megfelelő tartósságát és optikai tulajdonságait, illetve azt, hogy megfeleljenek a modern biztonsági elvárásoknak. Minden termék rendelkezik az európai homologizációs, úgynevezett „E-jel”-lel.

Amennyiben konkrétan egy oldtimerhez keres Pilkington üveget, forduljon közvetlenül a Pilkingtonhoz, vagy az őket képviselő helyi kereskedőkhöz, akik részletes információkkal és megoldásokkal szolgálhatnak az adott járműhöz szükséges üvegekkel kapcsolatban.

Amennyiben nem találja a megfelelő autóüveget, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a 06-80-200-200-as telefonszámon!

    Kérjen időpontot az Önhöz legközelebb eső szervizünkhöz!