Buszüvegek

Home / Termékeink / Buszüvegek

Kelet-Közép-Európa legnagyobb autóbuszüveg-raktárával rendelkezünk, így átlagosan 1200 darab autóbuszüveget tartunk készleten, hogy az üvegek cseréje gyorsan és egyszerűen elvégezhető legyen.

Számtalan oka van annak, hogy a helyi és távolsági autóbuszok számára Pilkington üveget válasszunk, egy indok azonban kiváltképp meggyőző: az utazóközönség. Ez magyarázza, hogy a vezető autóbuszgyártók olyan üvegezési megoldásokhoz ragaszkodnak, amelyeknél bevált a formatervezés és a gyártás. A világviszonylatban élenjáró minőségellenőrzésnek köszönhetően Ön biztos lehet abban, hogy a műszakilag magas igényű üvegeket pontosan olyan formában szállítjuk, ahogyan arra Önnek szüksége van.

A pótalkatrészként forgalmazott üvegeink teljes mértékben megegyeznek a gyártók által elsőként beépített üvegekkel. A modern követelményeknek megfelelően az ADAS, fejlett vezetést támogató rendszerekkel ellátott szélvédőinkre a gyártás szigorúan ellenőrzött körülményei között kerülnek rá a kameratartó egységek.

Természetesen műhelyünk felszerelései között megtalálható a TEXA fejlett diagnosztikai rendszere is, amellyel a szélvédőcsere után a kamerarendszert kalibrálni tudjuk, amit jegyzőkönyvvel is igazolunk. Ön biztos lehet abban, hogy szélvédőcsere után is tökéletesen fognak működni a sávelhagyásra figyelmeztető rendszerek, így Ön és az utasai is biztonságban érezhetik magukat.

Speciális felhasználási területek:

  • városi autóbuszok
  • elővárosi autóbuszok
  • távolsági autóbuszok
  • turista-autóbuszok
  • lakóautó-szélvédők: Bürstner, Dennis Javelin, Dethleffs, Eura Mobil, Hymer, Knaus és Laika

A Pilkington emellett kiszolgálja a világ összes jelentősebb autóbuszfelépítmény-gyártóját is, mint például: Setra, Solaris, EvoBus, Scania, Man, Mercedes, Volvo, Marcopolo, Neoplan, Castrosuam Heuliez Bus, Irizar és Büsscar.

Vannak még
Megválaszolatlan
kérdései?

Központi szerviz

1239 Budapest, Ócsai út 4.

Budapesti szervizeink

Westend +36 (1) 238 9797
Szállás utca +36 (80) 200 200
Ócsai út +36 (80) 200 200

NAGYKERESKEDELEM

1239 Budapest, Ócsai út 4.