Mobilszerviz

Home / Szolgáltatásaink / Mobilszerviz

Az autóüvegmobilszerviz-szolgáltatás egy rendkívül kényelmes és időtakarékos megoldás az autóüveg javítására vagy cseréjére. Lehetővé teszi, hogy egy tapasztalt és szakképzett autóüveg-szerelő közvetlenül a kívánt helyszínen (legyen az otthona, munkahelye vagy bármely más helyszín) végezze el a szükséges munkát, amennyiben a biztonságos és szakszerű munkavégzés feltételei adottak.

Az autóüvegmobilszerviz-szolgáltatás előnyei:

 • Kényelem:
  Az autó tulajdonosának nem kell elvinnie gépjárművét egy autóüveg-javító szervizbe. A szakember kiérkezik a megadott helyszínre, így Önnek nem kell időt szánnia a szállításra és a várakozásra.
 • Időmegtakarítás:
  Az autóüveg-mobilszerviz kényelmesebb alternatívája a hagyományos javítóműhelyeknek. Szakemberünk a helyszínen elvégzi a szélvédő cseréjét vagy javítását Önnek nem kell a gépkocsit szervizbe hozni, majd a munka elvégzése után érte jönni. Természetesen a ragasztóanyag kötési idejének betartása ez esetben is kötelező.
 • Rugalmasság:
  Az autóüveg-mobilszerviz lehetőséget nyújt arra, hogy az autóüveg javítását vagy cseréjét a saját időbeosztásához igazítva végeztethesse el. Ön döntheti el, mikor és hol szeretné abszolváltatni a munkát, ami nagyobb rugalmasságot és kényelmet biztosít.
 • Költségmegtakarítás:
  Az autóüveg-mobilszerviz általában versenyképes árakat kínál az autóüveg javítására vagy cseréjére. Ezenkívül elkerülheti a további költségeket, például az autó szállítását és parkolási díjakat, amelyek a hagyományos szervizeknél felmerülhetnek.
 • Megbízhatóság:
  A Pilkington AGR Hungary Kft. tapasztalt és szakképzett autóüveg-szerelőket foglalkoztatnak, akik rendelkeznek a szükséges ismeretekkel és eszközökkel a munka elvégzéséhez. Ez biztosítja, hogy az autóüveg javítása vagy cseréje megbízhatóan és szakszerűen történik.

ADAS-rendszerrel felszerelt gépkocsik esetén a mobilszerviz-szolgáltatást nem minden esetben tudjuk biztosítani. További részletekért hívja ügyfélszolgálatunk ingyenes telefonszámát, a 06-80-200-200-at!

Kérjen időpontot az Önhöz legközelebb eső szervizünkhöz!

Gyakran ismételt kérdések

Összegyűjtöttük az autóüveg-javítással és
-cserével és a mobilszerviz szolgáltatással kapcsolatos leggyakoribb és legfontosabb kérdéseket, hogy Önt a lehető leggyorsabban tudjuk tájékoztatni. Amennyiben úgy érzi, nem kapott egyértelmű választ kérdéseire, keresse fel ingyenesen hívható, profi ügyfélszolgálatunkat a 06-80-200-200-as telefonszámon, vagy érdeklődjön személyesen az Önhöz legközelebbi szervizünkben!

 • Javítás alatt álló autónál is elvégezhető a csere?

  Bizonyos esetekben igen, de egy frissen beragasztott szélvédővel nem célszerű megemelni vagy rázópadra helyezni a gépkocsit.

 • Árthat-e a csapadék közvetlenül a csere után?

  Amennyiben a biztonságos műhelyelhagyási időt kivárva használja a gépkocsit, a közvetlen csapadék nem jelenthet problémát.

 • Miért nem elég a féltető, ahova befér az autó orra?

  A fedett helyszínnek olyan méretűnek kell lennie, hogy a gépkocsi semelyik részét ne érhesse közvetlen vagy szórt csapadék, hiszen például ragasztási munkálatok közben nem érheti nedvesség sem a karosszériát, sem az üveget. Továbbá, az ajtóknak is nyithatónak kell lenniük, és olyan feltételeknek kell teljesülniük, amik biztosítják a szakszerű munkavégzés lehetőségét.

 • Minden munkafeladat elvégezhető a mobilszerviz keretei között?

  Nem minden munkafeladat végezhető el mobilszereléssel, vannak olyan nehézségű vagy komolyságú munkálatok, amelyek csak műhelykörülmények között abszolválhatók.

 • Milyen költségei vannak a helyszíni szerelésnek?

  Mobilszerelési szolgáltatásunknak van pluszköltsége, amely az elvégzendő feladattól és a szerelés helyszínének távolságától is függ. Aktuális kérdésével keresse ügyfélszolgálatunkat, akiktől tájékoztatást kaphat ezekről a költségekről is!

 • Bárhol igénybe lehet venni a mobilszervizt?

  Közterületeken nem, illetve csak olyan helyszíneken, ahol a biztonságos munkavégzés feltételi biztosítottak. Csapadékos időjárás estén szélvédőjavításnál feltétlenül fedett helyre van szükség.

 • Milyen lefedettséggel vállalnak műhelyeik kiszállást?

  Az ország szinte teljes területén jelen vagyunk saját és partnerszervizeinkkel, így sok helyen tudunk segítséget nyújtani. Aktuális kérdése kapcsán, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat, akik felvilágosítást tudnak adni a mobilszerviz-lehetőségéről.