Rólunk

Home / Pilkington / Rólunk

A Pilkington AGR Hungary Kft. és a 2008 augusztusában jogelődként felvásárlással beolvasztott Gima Kft., továbbiakban Pilkington AGR, piacvezető a magyarországi autóüveg-nagykereskedelmi és autóüveg-beszerelési területeken.

Húszéves szakmai tapasztalattal, illetve Magyarországon egyedülálló, 9 saját és 31 franchisepartnerből álló szervízhálózattal rendelkezünk. Viszonteladóink száma meghaladja az 1700-at, Magyarország összes biztosítójánál önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk. Szervizhálózatunk éves szinten több mint 24 000 kárfelvétellel egybekötött javítást végez, aminek körülbelül 20%-át teszi ki kőfelverődés okozta autóüveg-javítás. Hálózatunk a hazai biztosítótársaságok legnagyobb autóüvegipari partnere.

Cégünk lépést tart az autóüvegipar fejlődésével. A mai gépjárművek nagy része már rendelkezik valamilyen szélvédőbe épített vezetéstámogató rendszerrel, amit egy esetleges csere után mindig kalibrálni kell. Az összes telephelyünkön megtalálhatók az erre alkalmas eszközök és rendszerek, így a munkálatok elvégzése után a vezetéstámogató rendszerek beállításával biztosítjuk ügyfeleinket gépjárműveik használatának maximális biztonságáról. Mindezt pedig – természetesen – jegyzőkönyvben dokumentáljuk.

Az árlistánkban található 8500 különböző cikkszám és a 40 000 db-os budapesti központi üvegalkatrész-készletünk a közép-kelet-európai régióban piacvezető, kiemelkedően gyors kiszolgálást tesz lehetővé.

A magyarországi leányvállalat a Pilkington (NSG Csoport) tagja, amely a világ egyik vezető autóüveggyártója. Gyári beszállítója több gépjárműmárkának, mint például: Opel, Ford, Mercedes-Benz, DAF, Volvo, MAN, Jaguar és Rolls-Royce. A cég közel 200 éves üvegipari múltra tekint vissza, nevéhez számtalan meghatározó üvegipari szabadalom fűződik. Jelenleg 51 gyárában közel 30 000 alkalmazott dolgozik világszinten.

A magyarországi leányvállalat a Pilkington
(NSG csoport) tagja

Alastair Pilkington

Pilkington

NSG Group

Ezeket töretlenül
szolgáltatjuk

A javítás mindig költséghatékonyabb a cserénél, ráadásul a legtöbb – idejében kezelt – sérülés javítható.

Amennyiben elkerülhetetlen a szélvédő cseréje, szakképzett kollégáink gépkocsik esetén 3-5 óra alatt végzik el a szükséges munkálatokat.

A mobilszerviz-szolgáltatás lehetővé teszi, hogy egy tapasztalt és szakképzett szerelő közvetlenül a kívánt helyszínen végezze el az autóüveg javítását vagy cseréjét.

Szélvédők, szerelés, szórakozás