Hella ablaktörlő lapátok

Home / Termékeink / Hella ablaktörlő lapátok

Vásároljon új vagy régi szélvédőjéhez minőségi HELLA ablaktörlő lapátot! Amennyiben nálunk végzi el szélvédőcseréjét, a HELLA ablaktörlő lapátokra 20% kedvezményt biztosítunk, és a szélvédőcsere folyamán ingyenesen felszereljük azokat! A HELLA ablaktörlő katalógus itt elérhető.

Szélvédőjét és a hozzá való ablaktörlőt keresse szervizeinkben.

A HELLA a legnevesebb európai autógyártó-vállalatok vezető partnereként már 1899 óta fejleszt minőségi alkatrészeket és rendszereket az autóipar számára, és mára a világ egyik legnagyobb gépjárműalkatrész-gyártójává nőtte ki magát.

Kiegészítőlámpáival, jelzőkürtjeivel, izzóival, ablaktörlőivel és más, magas minőségű alkatrészeivel a HELLA tevőlegesen járul hozzá a közúti közlekedés biztonságosabbá tételéhez. Valamennyi HELLA termék a lehető legmagasabb minőséget képviseli.

Valódi mesterművek vékony, fekete kivitelben.

A HELLA ablaktörlő lapátokat fokozott igénybevételre tervezték. Élettartamuk során több ezer liter vizet törölnek le a szélvédőről. A ködös párát éppen olyan gondosan takarítják le, mint a havat, a jeget, a bogarakat vagy a minket megelőző járműről felverődő sarat. Ha cserére van szükség, könnyű feladat és egyben jó döntés a HELLA ablaktörlő lapátjai közül választani. Kis méretük ellenére ezek az alkatrészek jelentős mértékben járulnak hozzá a közúti közlekedés biztonságához.

Lássa a különbséget – HELLA ablaktörlő lapátokkal!

Az ablaktörlő lapát gumijára felvitt grafitbevonat minimálisra csökkenti a súrlódást az ablaktörlő lapát és a szélvédő közötti érintkezési felületen Az eredmény: egyenletes és halk üzem, hosszabb élettartam.

Vannak még
Megválaszolatlan
kérdései?

Központi szerviz

1239 Budapest, Ócsai út 4.

Budapesti szervizeink

Westend +36 (1) 238 9797
Szállás utca +36 (80) 200 200
Ócsai út +36 (80) 200 200

NAGYKERESKEDELEM

1239 Budapest, Ócsai út 4.