Pilkington Szerviz – Miskolc

Home / Szervizeink / Pilkington Szerviz – Miskolc
Pilkington Szerviz Miskolc

Cím:
Miskolc, Zsolcai kapu 9-11, 3526 Magyarország

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 07:30-16:30

Telefonszám:
+3646507552

Extra szolgáltatások:mobilszervizváróteremparkoló

A Pilkington AGR Hungary Kft. miskolci telephelye 1997-ben kezdte meg működését az autóüvegek cseréje, javítása és nagykereskedeleme területén, Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye és a térség közvetlen ellátásának érdekében.

Az autóüveg-szakszervizünk vezetését Béres Pál telephelyvezető látja el a szerviz megnyitásától kezdve, de a többi kollégánk is több évtizedes tapasztalattal rendelkezik.
Szakszervizünkben szélvédőcserét és -javítást is végzünk személyautókon és kishaszon-járműveken, melyekhez a kor követelményeinek megfelelően rendelkezünk a járművek vezetéstámogató rendszereinek szélvédőcsere utáni kalibrálási rendszereivel és technológiáival. Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően gyors és szakszerű szélvédőcserét tudunk biztosítani ügyfeleinknek.

Telephelyünkön nemcsak első, hanem oldalüvegek és hátsó szélvédők is rendelkezésre állnak minden autótípusra. A Pilkington az összes magyarországi biztosítóval szerződésben áll az üvegkárok rendezésére, így a casco ügyintézést is átvállaljuk. A kárfelvétel itt, a helyszínen történik meg. Az esetek nagy részében a szélvédőcsere teljesen ingyenes. Telephelyünk a Szendrei utca felől közelíthető meg.

Szolgáltatások:

  • ADAS-kalibrálás
  • Szélvédőjavítás és -csere
  • WIFI
  • Ablaktörlőlapát-forgalmazás

Kérjen időpontot az Önhöz legközelebb eső szervizünkhöz!

Gyakran ismételt
kérdések

Összegyűjtöttük az autóüveg-javítással és
-cserével kapcsolatos leggyakoribb és legfontosabb kérdéseket, hogy Önt a lehető leggyorsabban tudjuk tájékoztatni. Amennyiben úgy érzi, nem kapott egyértelmű választ kérdéseire, keresse fel ingyenesen hívható, profi ügyfélszolgálatunkat a 06-80-200-200-as telefonszámon, vagy érdeklődjön személyesen az Önhöz legközelebbi szervizünkben!

  • Biztosítás esetén milyen papírok kellenek az ügyintézéshez, és hogy zajlik a folyamat?

    A casco biztosítással kapcsolatos iratlista és a hozzájuk tartozó dokumentumok az alábbi linken érhetők el, illetve telefonos ügyfélszolgálatunk is tájékoztatást tud adni az ügymenetről.

  • Be kell jelentenem a biztosítónál a káreseményt?

    Nem szükséges. A Pilkington a magyarországi biztosítók mindegyikével szerződésben áll, önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk. A hozzánk bejelentett káreseményeket az adminisztrációtól a beépítésig teljes körűen mi bonyolítjuk le.