Zilahi Autoglas

Home / Szervizeink / Zilahi Autoglas
Zilahi Autoglas

Cím:
Szolnok, Százados utca 2, Magyarország

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 8:00-16:00

Telefonszám:
+3656423000

Extra szolgáltatások:váróteremparkoló

A szélvédő a jármű biztonsági rendszerének része, ezért annak épségére nagy hangsúlyt kell fektetni. A sérült üveg javítása éppúgy létfontosságú, mint az új szélvédők szakszerű behelyezése. Kőfelverődött szélvédőjét rövid idő alatt megjavítjuk, illetve – amennyiben nem javítható – kicseréljük. Mindezt akár önrész nélkül, teljes körű kárügyintézéssel. Munkagépek, személy- és tehergépjárművek és kamionok üvegeinek beszerzését, cseréjét vagy javítását is vállaljuk. Saját parkolóval és várakozóhelységgel rendelkezünk. A szélvédőüvegek forgalmazására, cseréjére és javítására szakosodott műhelyünk 30 éve biztosítja minőségi szolgáltatásait.

Szolgáltatások:

  • Szélvédőjavítás és -csere

Kérjen időpontot az Önhöz legközelebb eső szervizünkhöz!

Gyakran ismételt
kérdések

Összegyűjtöttük az autóüveg-javítással és
-cserével kapcsolatos leggyakoribb és legfontosabb kérdéseket, hogy Önt a lehető leggyorsabban tudjuk tájékoztatni. Amennyiben úgy érzi, nem kapott egyértelmű választ kérdéseire, keresse fel ingyenesen hívható, profi ügyfélszolgálatunkat a 06-80-200-200-as telefonszámon, vagy érdeklődjön személyesen az Önhöz legközelebbi szervizünkben!

  • Biztosítás esetén milyen papírok kellenek az ügyintézéshez, és hogy zajlik a folyamat?

    A casco biztosítással kapcsolatos iratlista és a hozzájuk tartozó dokumentumok az alábbi linken érhetők el, illetve telefonos ügyfélszolgálatunk is tájékoztatást tud adni az ügymenetről.

  • Be kell jelentenem a biztosítónál a káreseményt?

    Nem szükséges. A Pilkington a magyarországi biztosítók mindegyikével szerződésben áll, önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk. A hozzánk bejelentett káreseményeket az adminisztrációtól a beépítésig teljes körűen mi bonyolítjuk le.