Uno Glass Kft.

Home / Szervizeink / Uno Glass Kft.
Uno-Glas Kft.

Cím:
Szeged, Textilgyári út 3, 6725 Magyarország

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 8:00-16:15

Telefonszám:
+36206696386

Extra szolgáltatások:váróteremparkoló

Már 30 éve a piacon. Célunk az elmúlt évek tapasztalataira építve az iparágban megjelenő folyamatos technikai fejlődéseket naprakészen követni és elsőként alkalmazni. Mindezt úgy, hogy a legmagasabb minőséget képviseljük és a legrugalmasabban biztosítsuk szolgáltatásainkat a meglévő és új ügyfeleink számára. Tudjuk, hogy az idő mindenki számára nagyon fontos, ennek megfelelően teljeskörű CASCO ügyintézést vállalunk. Munkánkra teljes körű élettartam garanciát biztosítunk.

Szolgáltatások:

 • Autóüvegek forgalmazása és beszerelése
 • Autóüveg hővédő és UV védő fóliázása
 • Kavicsfelverődés javítása
 • Vezetés támogató rendszerek kalibrálása (ADAS)
 • Casco ügyintézés és helyszíni kárfelvétel
 • Egyedi üvegek, munkagép üvegek gyártása (Síküvegek)

Kérjen időpontot az Önhöz legközelebb eső szervizünkhöz!

Gyakran ismételt
kérdések

Összegyűjtöttük az autóüveg-javítással és
-cserével kapcsolatos leggyakoribb és legfontosabb kérdéseket, hogy Önt a lehető leggyorsabban tudjuk tájékoztatni. Amennyiben úgy érzi, nem kapott egyértelmű választ kérdéseire, keresse fel ingyenesen hívható, profi ügyfélszolgálatunkat a 06-80-200-200-as telefonszámon, vagy érdeklődjön személyesen az Önhöz legközelebbi szervizünkben!

 • Biztosítás esetén milyen papírok kellenek az ügyintézéshez, és hogy zajlik a folyamat?

  A casco biztosítással kapcsolatos iratlista és a hozzájuk tartozó dokumentumok az alábbi linken érhetők el, illetve telefonos ügyfélszolgálatunk is tájékoztatást tud adni az ügymenetről.

 • Be kell jelentenem a biztosítónál a káreseményt?

  Nem szükséges. A Pilkington a magyarországi biztosítók mindegyikével szerződésben áll, önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk. A hozzánk bejelentett káreseményeket az adminisztrációtól a beépítésig teljes körűen mi bonyolítjuk le.