Tímár Jenő

Home / Szervizeink / Tímár Jenő
Tímár Jenő

Cím:
Kapuvár, Wesselényi utca 40, 9330 Magyarország

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 8:00-17:00

Telefonszám:
+36304200257

Extra szolgáltatások:váróteremparkoló

Vállalkozásunkat 1992-ben kezdtük autószereléssel, valamint karosszériajavítással és -fényezéssel. Körülbelül 20 éve foglalkozunk szélvédőjavítással és -cserével is. Vállaljuk a gépjárművek műszaki vizsgákra való felkészítését, önálló fényezőkabinnal és festékkeverővel rendelkezünk. Munkagépek, személy- és tehergépjárművek, kamionok és autóbuszok üvegeinek beszerzését, cseréjét vagy javítását is vállaljuk. Önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk valamennyi magyarországi biztosítónál, így a casco ügyintézést is intézzük. Az autóüveg-javítást amerikai technológiával végezzük, akár helyszíni kiszállással is. Saját parkolóval rendelkezünk. Amennyiben hozzánk fordul, wifivel ellátott várótermünkben kényelmesen várakozhat, amíg elkészülünk szélvédőjővel.

Szolgáltatások:

 • Mobilszerviz: csak csere esetén
 • Szélvédőjavítás és -csere
 • WIFI
 • Lámpapolírozás
 • Ablaktörlőlapát-forgalmazás

Kérjen időpontot az Önhöz legközelebb eső szervizünkhöz!

Gyakran ismételt
kérdések

Összegyűjtöttük az autóüveg-javítással és
-cserével kapcsolatos leggyakoribb és legfontosabb kérdéseket, hogy Önt a lehető leggyorsabban tudjuk tájékoztatni. Amennyiben úgy érzi, nem kapott egyértelmű választ kérdéseire, keresse fel ingyenesen hívható, profi ügyfélszolgálatunkat a 06-80-200-200-as telefonszámon, vagy érdeklődjön személyesen az Önhöz legközelebbi szervizünkben!

 • Biztosítás esetén milyen papírok kellenek az ügyintézéshez, és hogy zajlik a folyamat?

  A casco biztosítással kapcsolatos iratlista és a hozzájuk tartozó dokumentumok az alábbi linken érhetők el, illetve telefonos ügyfélszolgálatunk is tájékoztatást tud adni az ügymenetről.

 • Be kell jelentenem a biztosítónál a káreseményt?

  Nem szükséges. A Pilkington a magyarországi biztosítók mindegyikével szerződésben áll, önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk. A hozzánk bejelentett káreseményeket az adminisztrációtól a beépítésig teljes körűen mi bonyolítjuk le.