Tarnóczi és Társai Kft.

Home / Szervizeink / Tarnóczi és Társai Kft.
Tarnóczi és Társai Kft

Cím:
Pápa, Külső Veszprémi út 38, 8500 Magyarország

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 8:00-11:30,
13:00-16:00

Telefonszám:
+3689313512

Extra szolgáltatások:váróteremparkoló

1988-ban egyéni vállalkozóként kezdtük tevékenységünket, majd 1996 óta kft. formájában folytattuk. Az autóüveg-javítás és -csere mellett az autóüvegezés és -forgalmazás is a fő profilunkhoz tartozik. Munkagépek, személy- és tehergépkocsik, kamionok és buszok karosszériajavítását, valamint szélvédőcseréjét és -javítását is vállaljuk. Mint Pilkington-partner a cascós autóüvegjavítás teljes ügyintézését levesszük ügyfeleink válláról.

Szolgáltatások:

  • Szélvédőjavítás és -csere
  • WIFI
  • Lámpapolírozás
  • Ablaktörlőlapát-forgalmazás

Kérjen időpontot az Önhöz legközelebb eső szervizünkhöz!

Gyakran ismételt
kérdések

Összegyűjtöttük az autóüveg-javítással és
-cserével kapcsolatos leggyakoribb és legfontosabb kérdéseket, hogy Önt a lehető leggyorsabban tudjuk tájékoztatni. Amennyiben úgy érzi, nem kapott egyértelmű választ kérdéseire, keresse fel ingyenesen hívható, profi ügyfélszolgálatunkat a 06-80-200-200-as telefonszámon, vagy érdeklődjön személyesen az Önhöz legközelebbi szervizünkben!

  • Biztosítás esetén milyen papírok kellenek az ügyintézéshez, és hogy zajlik a folyamat?

    A casco biztosítással kapcsolatos iratlista és a hozzájuk tartozó dokumentumok az alábbi linken érhetők el, illetve telefonos ügyfélszolgálatunk is tájékoztatást tud adni az ügymenetről.

  • Be kell jelentenem a biztosítónál a káreseményt?

    Nem szükséges. A Pilkington a magyarországi biztosítók mindegyikével szerződésben áll, önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk. A hozzánk bejelentett káreseményeket az adminisztrációtól a beépítésig teljes körűen mi bonyolítjuk le.