R-Glas Kft.

Home / Szervizeink / R-Glas Kft.
R-Glas

Cím:
Békéscsaba, Szarvasi út 9, 5600 Magyarország

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 7:00-17:00

Telefonszám:
+3666450358

Extra szolgáltatások:mobilszervizváróteremparkoló

Az R-Glas Autóüveg Centrum Kft. 1992 óta várja ügyfeleit kiváló minőségű és megfizethető árú szolgáltatásaival Békéscsabán, a Szarvasi út 9. szám alatt. Tevékenységi körünkbe tartoznak a személy- és tehergépkocsik, autóbuszok és haszonjárművek, illetve mezőgazdasági gépek (traktorok, kombájnok) szélvédő- és oldalüvegeinek cseréje és javítása. Továbbá foglalkozunk gépjárművek és épületek hővédő és biztonsági fóliázásával is.

Önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk valamennyi biztosítónál, így a casco ügyintézést is teljeskörűen átvállaljuk. Ennek tükérben a szükséges munkálatokat akár önrészmentesen is elvégezzük.

Szolgáltatások:

 • ADAS-kalibrálás
 • Szélvédőjavítás
 • WIFI
 • Fóliázás
 • Lámpapolírozás
 • Ablaktörlőlapát-forgalmazás

Kérjen időpontot az Önhöz legközelebb eső szervizünkhöz!

Gyakran ismételt
kérdések

Összegyűjtöttük az autóüveg-javítással és
-cserével kapcsolatos leggyakoribb és legfontosabb kérdéseket, hogy Önt a lehető leggyorsabban tudjuk tájékoztatni. Amennyiben úgy érzi, nem kapott egyértelmű választ kérdéseire, keresse fel ingyenesen hívható, profi ügyfélszolgálatunkat a 06-80-200-200-as telefonszámon, vagy érdeklődjön személyesen az Önhöz legközelebbi szervizünkben!

 • Biztosítás esetén milyen papírok kellenek az ügyintézéshez, és hogy zajlik a folyamat?

  A casco biztosítással kapcsolatos iratlista és a hozzájuk tartozó dokumentumok az alábbi linken érhetők el, illetve telefonos ügyfélszolgálatunk is tájékoztatást tud adni az ügymenetről.

 • Be kell jelentenem a biztosítónál a káreseményt?

  Nem szükséges. A Pilkington a magyarországi biztosítók mindegyikével szerződésben áll, önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk. A hozzánk bejelentett káreseményeket az adminisztrációtól a beépítésig teljes körűen mi bonyolítjuk le.