Pusztai Autóüveg

Home / Szervizeink / Pusztai Autóüveg
Pusztai Autóüveg

Cím:
Sopron, Pozsonyi út 52, 9400 Magyarország

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 8:00-16:30

Telefonszám:
+36209679169

Extra szolgáltatások:mobilszervizváróteremparkoló

Vállalkozásunk 1998 óta foglalkozik gépjárműüvegek forgalmazásával, beépítésével, illetve javításával. Cégünk töretlen fejlődésének köszönhetően magasan képzett szakembereink egy korszerű 350 m²-es csarnokban dolgoznak. A jelenleg elérhető legmagasabb színvonalon vállaljuk mindennemű gépjármű üvegforgalmazását, -beépítését, -javítását vagy -cseréjét. A legkisebb mopedautóktól a legnagyobb autóbuszokig és vonatokig mindenféle járműhöz kínálunk szélvédőket, hátsó üvegeket és oldalüvegeket is. Vállalkozásunk rendelkezik a cascós üvegkárok lebonyolításához szükséges jogosultsággal, így ilyes jellegű probléma esetén teljes körű ügyintézést vállalunk céges, illetve magántulajdonban lévő gépjárművekre is önrészkedvezménnyel.

Szolgáltatások:

  • ADAS-kalibrálás
  • Szélvédőjavítás és -csere
  • WIFI
  • Lámpapolírozás

Kérjen időpontot az Önhöz legközelebb eső szervizünkhöz!

Gyakran ismételt
kérdések

Összegyűjtöttük az autóüveg-javítással és
-cserével kapcsolatos leggyakoribb és legfontosabb kérdéseket, hogy Önt a lehető leggyorsabban tudjuk tájékoztatni. Amennyiben úgy érzi, nem kapott egyértelmű választ kérdéseire, keresse fel ingyenesen hívható, profi ügyfélszolgálatunkat a 06-80-200-200-as telefonszámon, vagy érdeklődjön személyesen az Önhöz legközelebbi szervizünkben!

  • Biztosítás esetén milyen papírok kellenek az ügyintézéshez, és hogy zajlik a folyamat?

    A casco biztosítással kapcsolatos iratlista és a hozzájuk tartozó dokumentumok az alábbi linken érhetők el, illetve telefonos ügyfélszolgálatunk is tájékoztatást tud adni az ügymenetről.

  • Be kell jelentenem a biztosítónál a káreseményt?

    Nem szükséges. A Pilkington a magyarországi biztosítók mindegyikével szerződésben áll, önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk. A hozzánk bejelentett káreseményeket az adminisztrációtól a beépítésig teljes körűen mi bonyolítjuk le.