Pilkington Szerviz – Tatabánya

Home / Szervizeink / Pilkington Szerviz – Tatabánya
Pilkington Szerviz - Tatabánya

Cím:
Tatabánya, Erdész u. 5, 2800 Magyarország

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek 8:00-16:00

Telefonszám:
+36 80 200 200

Extra szolgáltatások:mobilszervizváróteremparkoló

Korábbi szerződött partnerünk György és Társa Bt. néven 1996-tól 2024-ig üzemelt Tatán, majd megszűnését követően saját telephelyet nyitottunk Tatabányán, ahol az egykori partnerünk által képviselt magas minőségen biztosítunk szélvédőjavítást és -cserét, valamint az autóüvegeket minden személy- és tehergépjármű-típus számára. A Pilkington autóüvegek felszereltsége és minősége megegyezik a gyári üvegekével, de ügyfeleink kérése szerint más gyártók üvegeit is be tudjuk szerezni egyéb forrásokból.

Cégünk lépést tart az autóüvegipar fejlődésével. A mai gépjárművek nagy része már rendelkezik valamilyen szélvédőbe épített vezetéstámogató rendszerrel, amit egy esetleges csere után mindig kalibrálni kell. Az összes telephelyünkön megtalálhatók az erre alkalmas eszközök és rendszerek, így a munkálatok elvégzése után a vezetéstámogató rendszerek beállításával biztosítjuk ügyfeleinket gépjárműveik használatának maximális biztonságáról. Mindezt pedig – természetesen – jegyzőkönyvben dokumentáljuk.

Telephelyünkön nemcsak első, de hátsó szélvédők és oldalüvegek is rendelkezésre állnak minden autótípushoz. A Pilkington az összes magyarországi biztosítóval szerződésben áll üvegkárrendezés esetére, így a cascos ügyintézést is átvállaljuk öntől. A kárfelvétel itt, a helyszínen történik meg. Az esetek nagy részében a szélvédőcsere teljesen ingyenes.

Szolgáltatások:

  • Szélvédőjavítás és -csere
  • Vezetéstámogató ADAS rendszerek kalibrálása
  • Ablaktörlő lapát forgalmazása
  • WIFI

További elérhetőségeink:

Kérjen időpontot az Önhöz legközelebb eső szervizünkhöz!

Gyakran ismételt
kérdések

Összegyűjtöttük az autóüveg-javítással és
-cserével kapcsolatos leggyakoribb és legfontosabb kérdéseket, hogy Önt a lehető leggyorsabban tudjuk tájékoztatni. Amennyiben úgy érzi, nem kapott egyértelmű választ kérdéseire, keresse fel ingyenesen hívható, profi ügyfélszolgálatunkat a 06-80-200-200-as telefonszámon, vagy érdeklődjön személyesen az Önhöz legközelebbi szervizünkben!

  • Biztosítás esetén milyen papírok kellenek az ügyintézéshez, és hogy zajlik a folyamat?

    A casco biztosítással kapcsolatos iratlista és a hozzájuk tartozó dokumentumok az alábbi linken érhetők el, illetve telefonos ügyfélszolgálatunk is tájékoztatást tud adni az ügymenetről.

  • Be kell jelentenem a biztosítónál a káreseményt?

    Nem szükséges. A Pilkington a magyarországi biztosítók mindegyikével szerződésben áll, önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk. A hozzánk bejelentett káreseményeket az adminisztrációtól a beépítésig teljes körűen mi bonyolítjuk le.