Pilkington Ócsai úti Szerviz

Home / Szervizeink / Pilkington Ócsai úti Szerviz
Pilkington Szerviz

Cím:
Budapest, Ócsai út 4, 1239 Magyarország

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 7:30-16:30

Telefonszám:
+36 (80) 200 200

Extra szolgáltatások:mobilszervizváróteremparkoló

A Pilkington AGR Hungary Kft. Budapest XXIII. Ócsai úti telephelye 2015-ben kezdte meg működését a cég központi raktárának költözése után, az autóüvegek cseréje, javítása és nagykereskedeleme területén, Budapest és Pest vármegye közvetlen ellátása érdekében.

Az autóüveg-szakszervizünk vezetését a 20 éves szakmai háttérrel rendelkező Antoni István, de a többi kollégánk is több évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Szakszervizünkben szélvédőcserét és -javítást is végzünk személyautókon és kishaszon-járműveken, melyekhez a kor követelményeinek megfelelően rendelkezünk a járművek vezetéstámogató rendszereinek szélvédőcsere utáni kalibrálási rendszereivel és technológiáival. Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően gyors és szakszerű szélvédőcserét tudunk biztosítani ügyfeleinknek.

Telephelyünkön nemcsak első, hanem oldalüvegek és hátsó szélvédők is rendelkezésre állnak minden autótípusra. A Pilkington az összes magyarországi biztosítóval szerződésben áll az üvegkárok rendezésére, így a casco ügyintézést is átvállaljuk. A kárfelvétel itt, a helyszínen történik meg. Az esetek nagy részében a szélvédőcsere teljesen ingyenes.

Szolgáltatások:

  • ADAS-kalibrálás
  • Szélvédőjavítás és -csere
  • WIFI
  • Ablaktörlőlapát-forgalmazás

Kérjen időpontot az Önhöz legközelebb eső szervizünkhöz!

Gyakran ismételt
kérdések

Összegyűjtöttük az autóüveg-javítással és
-cserével kapcsolatos leggyakoribb és legfontosabb kérdéseket, hogy Önt a lehető leggyorsabban tudjuk tájékoztatni. Amennyiben úgy érzi, nem kapott egyértelmű választ kérdéseire, keresse fel ingyenesen hívható, profi ügyfélszolgálatunkat a 06-80-200-200-as telefonszámon, vagy érdeklődjön személyesen az Önhöz legközelebbi szervizünkben!

  • Biztosítás esetén milyen papírok kellenek az ügyintézéshez, és hogy zajlik a folyamat?

    A casco biztosítással kapcsolatos iratlista és a hozzájuk tartozó dokumentumok az alábbi linken érhetők el, illetve telefonos ügyfélszolgálatunk is tájékoztatást tud adni az ügymenetről.

  • Be kell jelentenem a biztosítónál a káreseményt?

    Nem szükséges. A Pilkington a magyarországi biztosítók mindegyikével szerződésben áll, önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk. A hozzánk bejelentett káreseményeket az adminisztrációtól a beépítésig teljes körűen mi bonyolítjuk le.