Paz Bt.

Home / Szervizeink / Paz Bt.
Paz Bt.

Cím:
Berettyóújfalu, Nyáras utca 78, 4100 Magyarország

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 9:00-17:00

Telefonszám:
+36303680287

Extra szolgáltatások:váróteremparkoló

Cégünk 1994 óta a Pilkington Autóüveg területi képviselője. Személy- és tehergépjárműüveg-értékesítéssel, illetve -beszereléssel, valamint szélvédőjavítással és -cserével foglalkozunk. Üvegeinket matricával látjuk el, ami a következő esetleges cserénél törzsvásárlói kedvezményre jogosít fel, illetve jelent garanciát az általunk végzett munkára.

A szélvédők cseréjét gyorskötésű ragasztóval végezzük, ami azt jelenti, hogy a reggel leadott gépkocsi kora délután már elvihető. Minden magyarországi biztosítótársasággal kapcsolatban állunk, így ha cascóval rendelkezik, a szélvédőüveg javítását akár önrész nélkül, teljes körű ügyintézéssel és díjmentesen vállaljuk.

Szolgáltatások:

  • Szélvédőjavítás és -csere
  • WIFI
  • Ablaktörlőlapát-forgalmazás

Kérjen időpontot az Önhöz legközelebb eső szervizünkhöz!

Gyakran ismételt
kérdések

Összegyűjtöttük az autóüveg-javítással és
-cserével kapcsolatos leggyakoribb és legfontosabb kérdéseket, hogy Önt a lehető leggyorsabban tudjuk tájékoztatni. Amennyiben úgy érzi, nem kapott egyértelmű választ kérdéseire, keresse fel ingyenesen hívható, profi ügyfélszolgálatunkat a 06-80-200-200-as telefonszámon, vagy érdeklődjön személyesen az Önhöz legközelebbi szervizünkben!

  • Biztosítás esetén milyen papírok kellenek az ügyintézéshez, és hogy zajlik a folyamat?

    A casco biztosítással kapcsolatos iratlista és a hozzájuk tartozó dokumentumok az alábbi linken érhetők el, illetve telefonos ügyfélszolgálatunk is tájékoztatást tud adni az ügymenetről.

  • Be kell jelentenem a biztosítónál a káreseményt?

    Nem szükséges. A Pilkington a magyarországi biztosítók mindegyikével szerződésben áll, önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk. A hozzánk bejelentett káreseményeket az adminisztrációtól a beépítésig teljes körűen mi bonyolítjuk le.