Nagy Márk

Home / Szervizeink / Nagy Márk
Nagy Márk

Cím:
Sárospatak, Nagy Lajos út 2, 3950 Magyarország

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 8:00-17:00
Szombat: foglalás esetén 8:00-12:00

Telefonszám:
+36309137927

Extra szolgáltatások:mobilszerviz

7 éve foglalkozunk autókozmetikával, illetve 1 éve szélvédőjavítással és -cserével. Vállaljuk, személy-, kisteherautók, kamionok és megegyezés szerint akár autóbuszok üvgeinek beszerzését cseréjét, javítását és cascos ügyintézését is. Önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk valamennyi magyarországi biztosítónál, így a casco ügyintézést is átvállaljuk. Szélvédőjavítást helyszíni kiszállással is vállalunk.

Szolgáltatások:

  • Szélvédőjavítás és -csere
  • WIFI
  • Lámpapolírozás

Kérjen időpontot az Önhöz legközelebb eső szervizünkhöz!

Gyakran ismételt
kérdések

Összegyűjtöttük az autóüveg-javítással és
-cserével kapcsolatos leggyakoribb és legfontosabb kérdéseket, hogy Önt a lehető leggyorsabban tudjuk tájékoztatni. Amennyiben úgy érzi, nem kapott egyértelmű választ kérdéseire, keresse fel ingyenesen hívható, profi ügyfélszolgálatunkat a 06-80-200-200-as telefonszámon, vagy érdeklődjön személyesen az Önhöz legközelebbi szervizünkben!

  • Biztosítás esetén milyen papírok kellenek az ügyintézéshez, és hogy zajlik a folyamat?

    A casco biztosítással kapcsolatos iratlista és a hozzájuk tartozó dokumentumok az alábbi linken érhetők el, illetve telefonos ügyfélszolgálatunk is tájékoztatást tud adni az ügymenetről.

  • Be kell jelentenem a biztosítónál a káreseményt?

    Nem szükséges. A Pilkington a magyarországi biztosítók mindegyikével szerződésben áll, önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk. A hozzánk bejelentett káreseményeket az adminisztrációtól a beépítésig teljes körűen mi bonyolítjuk le.