Műker Kft.

Home / Szervizeink / Műker Kft.
Műker Kft

Cím:
Solt, Kecskeméti út 3, 6320 Magyarország

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 7:00-17:00

Telefonszám:
+36309474931

Extra szolgáltatások:váróteremparkoló

Műhelyünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, ahol teljes, átfogó szerviztevékenységgel, gumiszereléssel, futóműbeállítással, klímaszervizzel, digitális hibafeltárással, különböző karosszériatechnológiákkal, korszerű vízbázisú hőkamrás fényezéssel, és természetesen autóüveg-javítással és -cserével állunk rendelkezésre a tisztelt megrendelőinknek. Legutóbbi esetén önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk az összes hazai biztosítótársaságnál, így a casco ügyintézést is teljes mértékben átvállaljuk.

Szolgáltatások:

  • Szélvédőjavítás és -csere
  • Ablaktörlőlapát-forgalmazás

Kérjen időpontot az Önhöz legközelebb eső szervizünkhöz!

Gyakran ismételt
kérdések

Összegyűjtöttük az autóüveg-javítással és
-cserével kapcsolatos leggyakoribb és legfontosabb kérdéseket, hogy Önt a lehető leggyorsabban tudjuk tájékoztatni. Amennyiben úgy érzi, nem kapott egyértelmű választ kérdéseire, keresse fel ingyenesen hívható, profi ügyfélszolgálatunkat a 06-80-200-200-as telefonszámon, vagy érdeklődjön személyesen az Önhöz legközelebbi szervizünkben!

  • Biztosítás esetén milyen papírok kellenek az ügyintézéshez, és hogy zajlik a folyamat?

    A casco biztosítással kapcsolatos iratlista és a hozzájuk tartozó dokumentumok az alábbi linken érhetők el, illetve telefonos ügyfélszolgálatunk is tájékoztatást tud adni az ügymenetről.

  • Be kell jelentenem a biztosítónál a káreseményt?

    Nem szükséges. A Pilkington a magyarországi biztosítók mindegyikével szerződésben áll, önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk. A hozzánk bejelentett káreseményeket az adminisztrációtól a beépítésig teljes körűen mi bonyolítjuk le.