Máté Autószervíz

Home / Szervizeink / Máté Autószervíz
Máté Autószervíz

Cím:
Dombóvár, Köztársaság utca 10, 7200 Magyarország

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 8:00-12:00,
13:00-17:00

Telefonszám:
+36309366770

Extra szolgáltatások:mobilszervizváróteremparkoló

2020 óta foglalkozunk autóüvegek forgalmazásával és szervizelésével. Munkagépek, személy- és tehergépjárművek, kamionok, illetve autóbuszok üvegeinek beszerzését, cseréjét vagy javítását is vállaljuk. Önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk valamennyi magyarországi biztosítónál, így a casco ügyintézést is átvállaljuk. A szélvédők javítását amerikai technológiával végezzük, akár helyszíni kiszállással is. Ügyfeleink az elvégzendő munkálatok alatt parkolónkat és wifivel ellátott várótermünket is bátran igénybe vehetik. A szervizelés napján csereautót is tudunk biztosítani.

Szolgáltatások:

 • Szélvédőjavítás és -csere
 • WIFI
 • Fóliázás
 • Lámpapolírozás
 • Ablaktörlőlapát-forgalmazás
 • Csereautó-szolgáltatás

Kérjen időpontot az Önhöz legközelebb eső szervizünkhöz!

Gyakran ismételt
kérdések

Összegyűjtöttük az autóüveg-javítással és
-cserével kapcsolatos leggyakoribb és legfontosabb kérdéseket, hogy Önt a lehető leggyorsabban tudjuk tájékoztatni. Amennyiben úgy érzi, nem kapott egyértelmű választ kérdéseire, keresse fel ingyenesen hívható, profi ügyfélszolgálatunkat a 06-80-200-200-as telefonszámon, vagy érdeklődjön személyesen az Önhöz legközelebbi szervizünkben!

 • Biztosítás esetén milyen papírok kellenek az ügyintézéshez, és hogy zajlik a folyamat?

  A casco biztosítással kapcsolatos iratlista és a hozzájuk tartozó dokumentumok az alábbi linken érhetők el, illetve telefonos ügyfélszolgálatunk is tájékoztatást tud adni az ügymenetről.

 • Be kell jelentenem a biztosítónál a káreseményt?

  Nem szükséges. A Pilkington a magyarországi biztosítók mindegyikével szerződésben áll, önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk. A hozzánk bejelentett káreseményeket az adminisztrációtól a beépítésig teljes körűen mi bonyolítjuk le.