Geiger és Tsai Kft.

Home / Szervizeink / Geiger és Tsai Kft.
Geiger

Cím:
Kaposvár, Kenyérgyár u. 2, 7400 Magyarország

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 7:30-16:00

Telefonszám:
+36307488466

Extra szolgáltatások:mobilszervizváróteremparkoló

Szélvédők traktortól a kamionig
Társaságunk 1992 óta foglalkozik autóüvegek forgalmazásával és szervizelésével. Munkagépek, személy- és tehergépjárművek, kamionok és autóbuszok üvegeinek beszerzését, cseréjét és javítását is vállaljuk. Önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk valamennyi magyarországi biztosítónál, így a kárfelvételtől a kárbejelentésen át egészen a munka elvégzéséig 3-4 óra alatt lebonyolítjuk a teljes javítási procedúrát, megkímélve Önt az időigényes ügyintézéstől. A javítási számlákat előfinanszírozzuk, gazdasági társaság esetén csupán az áfát kell megfizetni. Az esetleges önrészt szolgáltatásként szinte mindig átvállalhatjuk. Cascóval, és azon kívül is igénybe veheti mobilszerviz-szolgáltatásunkat otthonában és munkahelyén egyaránt.

Szolgáltatások:

 • ADAS-kalibrálás
 • Szélvédőjavítás és -csere
 • WIFI
 • Fóliázás
 • Lámpapolírozás
 • Ablaktörlőlapát-forgalmazás

Kérjen időpontot az Önhöz legközelebb eső szervizünkhöz!

Gyakran ismételt
kérdések

Összegyűjtöttük az autóüveg-javítással és
-cserével kapcsolatos leggyakoribb és legfontosabb kérdéseket, hogy Önt a lehető leggyorsabban tudjuk tájékoztatni. Amennyiben úgy érzi, nem kapott egyértelmű választ kérdéseire, keresse fel ingyenesen hívható, profi ügyfélszolgálatunkat a 06-80-200-200-as telefonszámon, vagy érdeklődjön személyesen az Önhöz legközelebbi szervizünkben!

 • Biztosítás esetén milyen papírok kellenek az ügyintézéshez, és hogy zajlik a folyamat?

  A casco biztosítással kapcsolatos iratlista és a hozzájuk tartozó dokumentumok az alábbi linken érhetők el, illetve telefonos ügyfélszolgálatunk is tájékoztatást tud adni az ügymenetről.

 • Be kell jelentenem a biztosítónál a káreseményt?

  Nem szükséges. A Pilkington a magyarországi biztosítók mindegyikével szerződésben áll, önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk. A hozzánk bejelentett káreseményeket az adminisztrációtól a beépítésig teljes körűen mi bonyolítjuk le.