Fridova Kft.

Home / Szervizeink / Fridova Kft.
Fridova

Cím:
Veszprém, Budapest út 72, 8200 Magyarország

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 8:00-16:00

Telefonszám:
+36209648413

Extra szolgáltatások:mobilszervizváróteremparkoló

1993 óta foglalkozunk autóüvegekkel. Személy- és tehergépjárművek, autóbuszok, illetve munkagépek üvegeinek beszerzését, cseréjét és javítását vállaljuk, akár helyszíni kiszállással is. Autóbuszok oldalüvegeinek páramentesítését szintén helyszíni kiszállással, rövid határidővel vállaljuk.

A szélvédők javítását amerikai technológiával végezzük. A legjobb minőségű üvegekkel, anyagokkal és kiegészítőkkel dolgozunk, így is biztosítva az elvégzett munka kiváló minőségét és tartósságát. Önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk valamennyi magyarországi biztosítónál, így a casco ügyintézést is átvállaljuk. Ügyfeleink az elvégzendő munkálatok alatt saját parkolónkat és wifivel ellátott várótermünket is igénybe vehetik. Szervizünket a MOL benzinkút mögötti belső udvarban találja.

Szolgáltatásaink:

 • Szélvédőjavítás és -csere
 • WIFI
 • Fóliázás
 • Lámpapolírozás
 • Ablaktörlőlapát-forgalmazás

Kérjen időpontot az Önhöz legközelebb eső szervizünkhöz!

Gyakran ismételt
kérdések

Összegyűjtöttük az autóüveg-javítással és
-cserével kapcsolatos leggyakoribb és legfontosabb kérdéseket, hogy Önt a lehető leggyorsabban tudjuk tájékoztatni. Amennyiben úgy érzi, nem kapott egyértelmű választ kérdéseire, keresse fel ingyenesen hívható, profi ügyfélszolgálatunkat a 06-80-200-200-as telefonszámon, vagy érdeklődjön személyesen az Önhöz legközelebbi szervizünkben!

 • Biztosítás esetén milyen papírok kellenek az ügyintézéshez, és hogy zajlik a folyamat?

  A casco biztosítással kapcsolatos iratlista és a hozzájuk tartozó dokumentumok az alábbi linken érhetők el, illetve telefonos ügyfélszolgálatunk is tájékoztatást tud adni az ügymenetről.

 • Be kell jelentenem a biztosítónál a káreseményt?

  Nem szükséges. A Pilkington a magyarországi biztosítók mindegyikével szerződésben áll, önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk. A hozzánk bejelentett káreseményeket az adminisztrációtól a beépítésig teljes körűen mi bonyolítjuk le.