Fenesi Autóüveg

Home / Szervizeink / Fenesi Autóüveg
Fenesi

Cím:
Győr, Szittya utca 5, 9027 Magyarország

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 7:00-17:00

Telefonszám:
+36302277888

Extra szolgáltatások:mobilszervizváróteremparkoló

A vállalkozás 1986 óta sikeresen működik Győr likócsi részén. Vállaljuk személy- és tehergépjárművek, ritkább típusú gépjárművek, kamionok, továbbá munkagépek üvegeinek beszerzését, cseréjét, valamint javítását is. Minden magyarországi biztosítónál önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk, így a teljes körű casco ügyintézést a tőlünk telhető legrövidebb időn belül, rugalmasan vállaljuk. Az autóüveg-javítást amerikai technológiával végezzük, akár helyszíni kiszállással is. Saját parkolóval rendelkezünk és kényelmes váróteremmel várjuk ügyfeleinket. Előzetes időpont-egyeztetés után ragasztott üvegek esetén nagyjából 3-4 óra alatt teljesítjük a teljes szerelési procedúrát, amibe a száradási idő is beletartozik. Szervízünkbe a Szittya utca felől lehet behajtani.

Szolgáltatások:

  • Szélvédőjavítás és -csere
  • WIFI
  • Lámpapolírozás
  • Ablaktörlőlapát-forgalmazás

Kérjen időpontot az Önhöz legközelebb eső szervizünkhöz!

Gyakran ismételt
kérdések

Összegyűjtöttük az autóüveg-javítással és
-cserével kapcsolatos leggyakoribb és legfontosabb kérdéseket, hogy Önt a lehető leggyorsabban tudjuk tájékoztatni. Amennyiben úgy érzi, nem kapott egyértelmű választ kérdéseire, keresse fel ingyenesen hívható, profi ügyfélszolgálatunkat a 06-80-200-200-as telefonszámon, vagy érdeklődjön személyesen az Önhöz legközelebbi szervizünkben!

  • Biztosítás esetén milyen papírok kellenek az ügyintézéshez, és hogy zajlik a folyamat?

    A casco biztosítással kapcsolatos iratlista és a hozzájuk tartozó dokumentumok az alábbi linken érhetők el, illetve telefonos ügyfélszolgálatunk is tájékoztatást tud adni az ügymenetről.

  • Be kell jelentenem a biztosítónál a káreseményt?

    Nem szükséges. A Pilkington a magyarországi biztosítók mindegyikével szerződésben áll, önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk. A hozzánk bejelentett káreseményeket az adminisztrációtól a beépítésig teljes körűen mi bonyolítjuk le.