Expert-Glass Kft.

Home / Szervizeink / Expert-Glass Kft.
Expert-glass

Cím:
Érd, Rozsnyói utca 6, 2030 Magyarország

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 8:00-17:00
Szombat: egyeztetés esetén

Telefonszám:
+36209613150

Extra szolgáltatások:mobilszervizparkoló

Az Expert-Glass Kft. évtizedek óta foglalkozik járművek javításával és szélvédő-beszereléssel. 2020-tól a Pilkington partnerszervizeként végezzük szélvédők és oldal és hátsó szélvédőüvegek beszerelését és javítását. Önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk valamennyi magyarországi biztosítónál, így a casco ügyintézést is teljeskörűen átvállaljuk személy- és kisteher-gépjárművek autóüvegeinek javítása vagy cseréje esetén is.

Szolgáltatások:

  • Szélvédőjavítás és -csere
  • WIFI
  • Lámpapolírozás

Kérjen időpontot az Önhöz legközelebb eső szervizünkhöz!

Gyakran ismételt
kérdések

Összegyűjtöttük az autóüveg-javítással és
-cserével kapcsolatos leggyakoribb és legfontosabb kérdéseket, hogy Önt a lehető leggyorsabban tudjuk tájékoztatni. Amennyiben úgy érzi, nem kapott egyértelmű választ kérdéseire, keresse fel ingyenesen hívható, profi ügyfélszolgálatunkat a 06-80-200-200-as telefonszámon, vagy érdeklődjön személyesen az Önhöz legközelebbi szervizünkben!

  • Biztosítás esetén milyen papírok kellenek az ügyintézéshez, és hogy zajlik a folyamat?

    A casco biztosítással kapcsolatos iratlista és a hozzájuk tartozó dokumentumok az alábbi linken érhetők el, illetve telefonos ügyfélszolgálatunk is tájékoztatást tud adni az ügymenetről.

  • Be kell jelentenem a biztosítónál a káreseményt?

    Nem szükséges. A Pilkington a magyarországi biztosítók mindegyikével szerződésben áll, önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk. A hozzánk bejelentett káreseményeket az adminisztrációtól a beépítésig teljes körűen mi bonyolítjuk le.