E-Din Autószerviz Kft.

Home / Szervizeink / E-Din Autószerviz Kft.
edin

Cím:
Győr, Tompa u. 7, 9027 Magyarország

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 8:00- 16:00

Telefonszám:
+36204731727

Extra szolgáltatások:parkoló

Társaságunk 30 éve foglalkozik autóüvegek forgalmazásával és beszerelésével. Kollégáink szakmai tapasztalata is közel 25 éves az autóüvegezés területén, büszkék vagyunk rá, hogy az egymást követő években nyertük el a „Kiemelten megbízható vállalkozás” díjat. Munkagépek, személy- és tehergépjárművek, kamionok üvegeinek beszerzését, cseréjét vagy javítását is vállaljuk.

Cégünk, mindkét telephelyén, Győrben és Mosonmagyaróváron is önálló kárfelvételi joggal rendelkezik valamennyi biztosítónál, így a teljeskörű casco ügyintézést is átvállaljuk. ADAS- vezetéstámogatás kalibrálásához cégünk a TEXA rendszerét használja, amely tartalmazza a leguniverzálisabb nagyteljesítményű diagnosztikai interfészt, a hozzá tartozó kiegészítőket,
valamint a kalibrálással foglalkozó kollégák folyamatos szakmai továbbképzését, így biztosítva a gépjárművek vezetéstámogató rendszereinek sikeres kalibrálását.

Szolgáltatások:

 • ADAS-kalibrálás
 • Szélvédőjavítás és -csere
 • WIFI
 • Fóliázás
 • Lámpapolírozás

Kérjen időpontot az Önhöz legközelebb eső szervizünkhöz!

Gyakran ismételt
kérdések

Összegyűjtöttük az autóüveg-javítással és
-cserével kapcsolatos leggyakoribb és legfontosabb kérdéseket, hogy Önt a lehető leggyorsabban tudjuk tájékoztatni. Amennyiben úgy érzi, nem kapott egyértelmű választ kérdéseire, keresse fel ingyenesen hívható, profi ügyfélszolgálatunkat a 06-80-200-200-as telefonszámon, vagy érdeklődjön személyesen az Önhöz legközelebbi szervizünkben!

 • Biztosítás esetén milyen papírok kellenek az ügyintézéshez, és hogy zajlik a folyamat?

  A casco biztosítással kapcsolatos iratlista és a hozzájuk tartozó dokumentumok az alábbi linken érhetők el, illetve telefonos ügyfélszolgálatunk is tájékoztatást tud adni az ügymenetről.

 • Be kell jelentenem a biztosítónál a káreseményt?

  Nem szükséges. A Pilkington a magyarországi biztosítók mindegyikével szerződésben áll, önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk. A hozzánk bejelentett káreseményeket az adminisztrációtól a beépítésig teljes körűen mi bonyolítjuk le.