Bettó Kft.

Home / Szervizeink / Bettó Kft.
Bettó Kft.

Cím:
Pécs, Siklósi út 18, 7632 Magyarország

Nyitva tartás:
Hétfő-Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-15:00

Telefonszám:
+36307488481

Extra szolgáltatások:mobilszervizváróterem

A Bettó Kft. 1990 június elsejével indította meg vállalkozását általános autós boltként. 1998-ban szakosodtunk autóüveg- és akkumulátorforgalmazására. A kezdetektől a mai napig a Pilkington autóüvegeknek és a Varta akkumulátornak vagyunk a terület képviselői. E két forgalmazó teljes palettáját tartjuk készleten és áruljuk kis- és nagykereskedelmi vevőink részére.

A szélvédő eladáson kívül, saját műhelyünkben, szélvédőcserét és -javítást is végzünk a legkisebb személyautókól, a kamionokon át, az autóbuszokig. Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően gyors és szakszerű szélvédőcserét tudunk biztosítani vásárlóinknak. A szélvédőcserére örök garanciát adunk. Ha a szélvédőjén kis kavicsnyom vagy sérülés van, azt is tudjuk javítani. Üzletünkben nemcsak első, hanem oldalüvegek és hátsó szélvédők is megvásárolhatók minden autótípusra.

Cégünk a Pilkingtonon keresztül minden magyarországi biztosítóval szerződésben áll szélvédőcsere esetén. A kárfelvétel itt, a helyszínen történik. Az esetek nagy részében a szélvédőcsere teljesen ingyenes.

Szolgáltatások:

  • ADAS-kalibrálás
  • Szélvédőjavítás és -csere
  • WIFI

Kérjen időpontot az Önhöz legközelebb eső szervizünkhöz!

Gyakran ismételt
kérdések

Összegyűjtöttük az autóüveg-javítással és
-cserével kapcsolatos leggyakoribb és legfontosabb kérdéseket, hogy Önt a lehető leggyorsabban tudjuk tájékoztatni. Amennyiben úgy érzi, nem kapott egyértelmű választ kérdéseire, keresse fel ingyenesen hívható, profi ügyfélszolgálatunkat a 06-80-200-200-as telefonszámon, vagy érdeklődjön személyesen az Önhöz legközelebbi szervizünkben!

  • Biztosítás esetén milyen papírok kellenek az ügyintézéshez, és hogy zajlik a folyamat?

    A casco biztosítással kapcsolatos iratlista és a hozzájuk tartozó dokumentumok az alábbi linken érhetők el, illetve telefonos ügyfélszolgálatunk is tájékoztatást tud adni az ügymenetről.

  • Be kell jelentenem a biztosítónál a káreseményt?

    Nem szükséges. A Pilkington a magyarországi biztosítók mindegyikével szerződésben áll, önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk. A hozzánk bejelentett káreseményeket az adminisztrációtól a beépítésig teljes körűen mi bonyolítjuk le.