Autóüveg Kft.

Home / Szervizeink / Autóüveg Kft.
Autóüveg Kft.

Cím:
6000 Kecskemét, Ceglédi út 38.

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek 8.00-16.30

Telefonszám:
+36307488478

Extra szolgáltatások:mobilszervizváróteremparkoló

Cégünk, az Autóüveg Kft., 1992-ben alakult. Több mint harminc éve Kecskemét és környékének állandó, meghatározó és piacvezető autóüvegesei vagyunk. Ez egy olyan családi vállalkozás, amelyet már a második generáció vezet elhivatottsággal. Műhelyünk a Ceglédi út 38. szám alatt, a Szerelvénybolt mellett található.

Filozófiánk, hogy mindent, ami az autóüvegezéssel kapcsolatos, meg tudunk oldani, méghozzá a legkiválóbb minőségben. Munkagépek, személy- és tehergépjárművek, kamionok, autóbuszok üvegeinek beszerzését, cseréjét vagy szélvédőjavítását, kamerakalibrálását, autóüvegeinek fóliázását is vállaljuk. Önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk valamennyi magyarországi biztosítónál, így a casco ügyintézést is teljeskörűen átvállaljuk.

Parkolóval és ügyfélváróval is rendelkezünk, ahol egy jó kávéra bármikor a vendégünk lehet.

Szolgáltatások:

  • ADAS-kalibrálás
  • Szélvédőjavítás és -csere
  • WIFI
  • Fóliázás

Kérjen időpontot az Önhöz legközelebb eső szervizünkhöz!

Gyakran ismételt
kérdések

Összegyűjtöttük az autóüveg-javítással és
-cserével kapcsolatos leggyakoribb és legfontosabb kérdéseket, hogy Önt a lehető leggyorsabban tudjuk tájékoztatni. Amennyiben úgy érzi, nem kapott egyértelmű választ kérdéseire, keresse fel ingyenesen hívható, profi ügyfélszolgálatunkat a 06-80-200-200-as telefonszámon, vagy érdeklődjön személyesen az Önhöz legközelebbi szervizünkben!

  • Biztosítás esetén milyen papírok kellenek az ügyintézéshez, és hogy zajlik a folyamat?

    A casco biztosítással kapcsolatos iratlista és a hozzájuk tartozó dokumentumok az alábbi linken érhetők el, illetve telefonos ügyfélszolgálatunk is tájékoztatást tud adni az ügymenetről.

  • Be kell jelentenem a biztosítónál a káreseményt?

    Nem szükséges. A Pilkington a magyarországi biztosítók mindegyikével szerződésben áll, önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk. A hozzánk bejelentett káreseményeket az adminisztrációtól a beépítésig teljes körűen mi bonyolítjuk le.