Auto Doktor Horváth Kft.

Home / Szervizeink / Auto Doktor Horváth Kft.
Autó Doktor Horváth

Cím:
Siófok, Papfődi utca 1, 8600 Magyarország

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek 8:00-17:00

Telefonszám:
+3684519219

Extra szolgáltatások:váróteremparkoló

Az Autó-Doktor Horváth Kft. egy olyan vállalkozás, amely a sikerét és a koncepcióját az alapvető emberi értékekre és igényekre építi. Alapértékeink: műszerezettség, szakértelem, bizalom, átláthatóság. Ezek tartják össze a munkatársakat, és teszik cégünket sikeres prémium szolgáltatóvá. Üzletpolitikánk ugyanúgy innovatív ötleteken, üzleti tervezésen és profitorientáltságon alapul, mint minden más vállalkozás esetében, de szintén fő célunk a hasznos, kézzelfogható előny nyújtása ügyfeleink részére.

Szolgáltatások:

 • ADAS-kalibrálás
 • Szélvédőjavítás és -csere
 • WIFI
 • Lámpapolírozás
 • Ablaktörlőlapát-forgalmazás

Kérjen időpontot az Önhöz legközelebb eső szervizünkhöz!

Gyakran ismételt
kérdések

Összegyűjtöttük az autóüveg-javítással és
-cserével kapcsolatos leggyakoribb és legfontosabb kérdéseket, hogy Önt a lehető leggyorsabban tudjuk tájékoztatni. Amennyiben úgy érzi, nem kapott egyértelmű választ kérdéseire, keresse fel ingyenesen hívható, profi ügyfélszolgálatunkat a 06-80-200-200-as telefonszámon, vagy érdeklődjön személyesen az Önhöz legközelebbi szervizünkben!

 • Biztosítás esetén milyen papírok kellenek az ügyintézéshez, és hogy zajlik a folyamat?

  A casco biztosítással kapcsolatos iratlista és a hozzájuk tartozó dokumentumok az alábbi linken érhetők el, illetve telefonos ügyfélszolgálatunk is tájékoztatást tud adni az ügymenetről.

 • Be kell jelentenem a biztosítónál a káreseményt?

  Nem szükséges. A Pilkington a magyarországi biztosítók mindegyikével szerződésben áll, önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk. A hozzánk bejelentett káreseményeket az adminisztrációtól a beépítésig teljes körűen mi bonyolítjuk le.