HELLA ablaktörlő lapátok

A HELLA a legnevesebb európai autógyártó vállalatok vezető partnereként már 1899 óta fejleszt minőségi alkatrészeket és rendszereket az autóipar számára, és mára a világ egyik legnagyobb gépjárműalkatrészgyártójává nőtte ki magát.

Kiegészítő lámpáival, jelzőkürtjeivel, izzóival, ablaktörlőivel és más magas minőségű alkatrészeivel a HELLA tevőlegesen járul hozzá a közúti közlekedés biztonságosabbá tételéhez. Valamennyi HELLA-termék a lehető legmagasabb minőséget képviseli.

Valódi mesterművek vékony, fekete kivitelben.

A HELLA ablaktörlő lapátokat fokozott igénybevételre tervezték. Élettartamuk során több ezer liter vizet törölnek le a szélvédőről. A ködös párát éppen olyan gondosan takarítják le, mint a havat, a jeget, a bogarakat vagy a minket megelőző járműről felverődő sarat. Ha cserére van szükség, könnyű feladat és egyben jó döntés a HELLA ablaktörlő lapátjai közül választani. Kis méretük ellenére ezek az alkatrészek jelentős mértékben járulnak hozzá a közúti közlekedés biztonságához.

Lássa a különbséget – a HELLA ablaktörlő lapátokkal

Az ablaktörlő lapát gumijára felvitt grafitbevonat minimálisra csökkenti a súrlódást az ablaktörlő lapát és a szélvédő közötti érintkezési felületen.

Az eredmény:egyenletes és halk üzem, hosszabb élettartam.

Kérjen telefonos egyeztetést!