Termékeink leírása

Az autóüveg egyre fontosabb szerepet tölt be a modern autógyártásban, és nem csupán a fejlettebb járműtervezés és kivitelezés miatt, de olyan további műszaki megoldások bemutatkozásának köszönhetően is, mint a fényvisszaverés-szabályozás, az esőszenzorok és az üvegre nyomott antennák.

Mivel a ragasztott üvegek és hátsó szélvédők egyetemes bevezetését követően a gépkocsigyártók folyamatosan csökkentik a járművek súlyát, az autóüveg a gépkocsigyártás egyik kulcsfontosságú tényezőjévé lépett elő. Baleset esetén az üvegnek két fontos feladatot kell ellátnia: egyrészt ellen kell állnia a belső légnyomás-növekedésnek, melyet a légzsák felfúvódása okoz, másrészt meg kell akadályoznia, hogy az utas kiessen a gépkocsiból.

Napjainkban szembe kell néznünk a ténnyel, hogy kevés tapasztalattal (vagy tapasztalattal egyáltalán nem rendelkező), nem megfelelő technológiát alkalmazó, nem-OEM gyártók olyan üvegeket bocsátanak piacra, melyek nem felelnek meg a gépkocsigyártók által felállított szigorú követelményeknek.

A fenti probléma egyre súlyosabbá válik, miközben a fő üveggyártók egyre több gépkocsiüveget készítenek új technológiák és új kivitelezési módszerek segítségével. Erre a nemrégiben, a Pilkington által a piacról beszerzett és letesztelt, Citroën C3 gépkocsihoz készített másolt üveget hozhatjuk fel példának. E szélvédőüveg minősége több szempontból is teljességgel elfogadhatatlannak bizonyult, és bár nem felelt meg a jogi követelményeknek sem, a gyártó nyíltan árusította.

Létfontosságú, hogy a járműbe szélvédő csere esetén is az OEM irányelveknek megfelelő üveg kerüljön. Bármilyen kifogás is merüljön fel az autóüveg minőségével kapcsolatban, az veszélyezteti a vezető és az utasok életét.

A Pilkington autóüveg tanúsítványát annak megerősítésére készítettük, hogy a Pilkington Automotive vállalat szabványosított, minőségi munkát végez az elmúlt években. Célja azt garantálni, hogy minden Pilkington emblémát viselő autóüveg azonos minőségű, függetlenül attól, hogy a világ mely pontján található gyárban készült. A kiváló és következetes minőség rendkívül fontos ügyfeleinknek, mi pedig folyamatosan azon dolgozunk, hogy még tovább fejlesszük. A kiváló minőség elsődleges tényezője a Pilkington Automotive vállalat világszerte elismert sikerének az autóüvegek gyártásában.

Autóüveg import

Autóüvegeink, szélvédőink a Pilkington európai gyáraiból - melyek a világ autógyártóinak is beszállítói -, illetve 2 magyarországi gyártótól származnak, ami garantált első osztályú minőséget és magas fokú ellátási biztonságot jelent.

Központi korszerű (7 szinten 2400 m2) raktárunk átlagos készlete 45000 üveg. Típusválasztékában mintegy 95%-osan lefedi az országban futó személygépkocsik, buszok, teherautók meghatározó részének igényét szélvédő csere esetén.

Egyes speciális buszok, kamionok üvegeit is 72-96 órán belül biztosítani tudjuk.

Buszüvegek

Buszüvegek

Kelet-közép Európa legnagyobb autóbusz üveg raktárával rendelkezünk, ugyanis átlagosan 1200 darab üveget tartunk készleten, hogy a szélvédő csere gyorsan és egyszerűen elvégezhető legyen.

Tovább
Hella ablaktörlő

Hella ablaktörlők

Vásároljon új vagy régi szélvédőjéhez minőségi HELLA ablaktörlő lapátot! Amennyiben nálunk végzi el szélvédő cseréjét, a Hella ablaktörlő lapátokra -20% kedvezményt biztosítunk és a szélvédő csere folyamán ingyenesen felszereljük azokat!

Tovább
Oldtime autóüveg

Oldtimer szélvédők

Veterán autója szélvédő cserére szorul? Keressen adatbázisunkban gépkocsija gyártmányának és típusának megadásával!

Tovább

Hívjon minket!

Kőfelverődött szélvédőjét rövid idő alatt megjavítjuk. Ammennyiben nem javítható kicseréljük és mindezt önrész nélkül, a helyszínen, teljes körű kárügyintézéssel. Javításra élettartam garanciát vállalunk: amennyiben a kőfelverődés a későbbiek folyamán tovább repedne, javítása árát a szélvédőcsere árából jóváírjuk.

Beszerelés

szélvédő beszerelés

Beszerelő műhelyeink technológiája a legmodernebb célszerszám rendszerre épül. Ragasztó, tömítő anyagaink a SIKA legkitűnőbb gyártmányai, melyek alkalmazását a gyártó tanította be és felügyeli.

Budapesti központi szervizünkben kitűnően képzett, szerelőcsapat biztosítja a legmagasabb minőségi követelményeket is kielégítő szerviztevékenységet. A szerelőműhely 12 személyautó, autóbusz vagy tehergépjármű együttes befogadására alkalmas. A műhely termosztáttal szabályozott fűtésrendszerével télen is szavatolja azt az optimális hőmérsékletet, mely az üvegek beragasztásánál előírt.

2004 februárjától a belvárosban, a Westend City Center hátsó parkolóházának spirál feljárójában kialakitott beszerelő műhelyben is várjuk ügyfeleinket. Itt is legmagasabb színvonalon szolgáljük ki partnereinket, beleértve a CASCO-s üvegkárfelvételt, és teljeskörű kár-ügyintézést is. Itt a belvárosban hétfőtől péntekig 9-18 óráig szolgáljuk ki ügyfeleinket.

Autóüveg-kereső

Szélvédője cserére szorul? Keressen adatbázisunkban gépjárműve gyártmányának és típusának megadásával!

Minőséggarancia

Az általunk beépített autóüvegekre, szélvédőkre kilométerkorlátozás nélkül 6 hónap garanciát vállalunk.

Kérjen telefonos egyeztetést!