György és Tsa. Bt.

Home / Szervizeink / György és Tsa. Bt.
György és Tsa. Bt.

Cím:
Tata, Veres Péter utca 4, 2890 Magyarország

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek 8:00-17:00

Telefonszám:
+3620942689

Extra szolgáltatások:mobilszerviz

Cégünk 1996-ban alakult Tatán György és Társa Bt. néven. Szervizünk azóta a Pilkington AGR Hungary Kft. szerződött partnerévé vált. A Pilkington raktárkészlete és kiszolgálórendszere a garancia arra, hogy minden típusú személy- és tehergépjármű üvegeinek ellátását biztosítjuk. Felszereltségük és minőségük a gyári üvegekkel megegyező, de egyéb beszerzési forrásokból ügyfeleink kérése szerint más gyártók üvegeihez is van hozzáférési lehetőségünk. A használt autóüvegek veszélyes hulladéknak minősülnek, ezeket a jogszabályban előírt módon kezeljük, és szállítjuk szerződött partnerünk átvevőhelyére.

Az Autóüveg Centrum országos hálózata az összes magyarországi biztosítótársaságnál helyszíni kárfelvételi joggal rendelkezik, így leegyszerűsödnek ügyfeleink számára a kárrendezéssel kapcsolatos teendők az azonnali cascós kárfelvétellel. Egyes biztosítókkal kötött speciális szerződésünk alapján önrészmentesen, illetve önrészkedvezménnyel tudjuk a

Szolgáltatások:

  • Szélvédőjavítás és -csere

Kérjen időpontot az Önhöz legközelebb eső szervizünkhöz!

Gyakran ismételt
kérdések

Összegyűjtöttük az autóüveg-javítással és
-cserével kapcsolatos leggyakoribb és legfontosabb kérdéseket, hogy Önt a lehető leggyorsabban tudjuk tájékoztatni. Amennyiben úgy érzi, nem kapott egyértelmű választ kérdéseire, keresse fel ingyenesen hívható, profi ügyfélszolgálatunkat a 06-80-200-200-as telefonszámon, vagy érdeklődjön személyesen az Önhöz legközelebbi szervizünkben!

  • Biztosítás esetén milyen papírok kellenek az ügyintézéshez, és hogy zajlik a folyamat?

    A casco biztosítással kapcsolatos iratlista és a hozzájuk tartozó dokumentumok az alábbi linken érhetők el, illetve telefonos ügyfélszolgálatunk is tájékoztatást tud adni az ügymenetről.

  • Be kell jelentenem a biztosítónál a káreseményt?

    Nem szükséges. A Pilkington a magyarországi biztosítók mindegyikével szerződésben áll, önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk. A hozzánk bejelentett káreseményeket az adminisztrációtól a beépítésig teljes körűen mi bonyolítjuk le.