Gál András Tibor

Home / Szervizeink / Gál András Tibor
Gál András Tibor

Cím:
Kiskunfélegyháza, Bercsényi utca 43, 6100 Magyarország

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 8:00-17.00

Telefonszám:
+36209869250

Extra szolgáltatások:váróteremparkoló

Szervizünk 1996 óta foglalkozik autóüvegek forgalmazásával és szervizelésével. Munkagépek, személy- és tehergépjárművek, kamionok, illetve autóbuszok üvegeinek beszerzését, cseréjét vagy javítását is vállaljuk. Önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk valamennyi biztosítónál, így a casco ügyintézést is átvállaljuk. A szélvédő javítását amerikai technológiával végezzük. Saját parkolóval rendelkezünk, ügyfeleink pedig egy wifivel ellátott váróteremben kényelmesen várakozhatnak, amíg elkészülünk a szélvédő javítással vagy cserével. Szervizünkbe a Ficsór József utca felől lehet behajtani.

Szolgáltatások:

  • Szélvédőjavítás és -csere
  • WIFI
  • Fóliázás
  • Lámpapolírozás

Kérjen időpontot az Önhöz legközelebb eső szervizünkhöz!

Gyakran ismételt
kérdések

Összegyűjtöttük az autóüveg-javítással és
-cserével kapcsolatos leggyakoribb és legfontosabb kérdéseket, hogy Önt a lehető leggyorsabban tudjuk tájékoztatni. Amennyiben úgy érzi, nem kapott egyértelmű választ kérdéseire, keresse fel ingyenesen hívható, profi ügyfélszolgálatunkat a 06-80-200-200-as telefonszámon, vagy érdeklődjön személyesen az Önhöz legközelebbi szervizünkben!

  • Biztosítás esetén milyen papírok kellenek az ügyintézéshez, és hogy zajlik a folyamat?

    A casco biztosítással kapcsolatos iratlista és a hozzájuk tartozó dokumentumok az alábbi linken érhetők el, illetve telefonos ügyfélszolgálatunk is tájékoztatást tud adni az ügymenetről.

  • Be kell jelentenem a biztosítónál a káreseményt?

    Nem szükséges. A Pilkington a magyarországi biztosítók mindegyikével szerződésben áll, önálló kárfelvételi joggal rendelkezünk. A hozzánk bejelentett káreseményeket az adminisztrációtól a beépítésig teljes körűen mi bonyolítjuk le.