Beszerelés

Beszerelő műhelyeink az elérhető legmodernebb technológiával rendelkeznek. A SIKA legjobb ragasztó-, és tömítő anyagaival dolgozunk. A gyors, szakszerű szervízt pedig maga a gyártó garantálja, hiszen a technológia alkalmazását a SIKA tanította be és felügyeli.
Amennyiben autójának szélvédőjén kőfelverődés vagy repedés tapasztalható, bátran forduljon hozzánk, hiszen rendszereink neves beszállítók legmodernebb vegyi és technikai fejlesztései. Csere vagy szélvédő javítás esetén egyaránt élettartam garanciát vállalunk*
Az autóüveg cseréjét és szakszerű javítását egy folyamatos képzéseken résztvevő, magasan kvalifikált szerelőcsapat biztosítja. Az autóüveg szervizeinket egy modern vezetéstámogató rendszer - az ADAS - kalibrálásához szükséges diagnosztikai eszközökkel szereltük fel. Ennek oka, hogy a szélvédőbe épített szenzorok, kamerák, illetve lézeres radarok kalibrálása elengedhetetlen a szélvédő csere után. Amennyiben ez nem történik meg, a vezetéstámogató rendszerek működése leáll, vagy adott esetben rosszul működik, ez pedig rendkívül balesetveszélyes.
Amennyiben rendelkezik CASCO biztosítással, akkor forduljon hozzánk bizalommal és minden gondot leveszünk a válláról. 4-5 órás átfutással vállaljuk a kárügyintézést, a kárfelvételt és szélvédő cserét. Cégünk önálló kárfelvételi joggal rendelkezik az összes magyarországi biztosítónál, speciális szerződéseinknek köszönhetően pedig majdnem minden esetben önrész mentes javítást és cserét tesznek lehetővé. Vegye igénybe mobilszerviz szolgáltatásunkat, így otthonában, vagy akár a munkahelyén is elvégezzük a szélvédő cseréjét, illetve javítását.

Érdeklődjön online!
Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:
Ha több területen is megsérült járművének üvege, akkor válassza az egyéb kategóriát és az üzenet részbe írja bele sérüléseinek helyét!

Kérjen telefonos egyeztetést!