Autóüveg CASCO

Gyorsan és egyszerűen szeretné elvégezni a szélvédő javítását? A Pilkington országos hálózata az összes magyarországi biztosítótársaságtól helyszíni kárfelvételi joggal rendelkezik autóüveg károkra, legyen az kőfelverődés, szélvédő javítás, oldalüveg, vagy hátsó szélvédő csere.

 

Komplett szolgáltatást nyújtunk önnek, hiszen helyben elvégezzük a kárfelvételt, az autóüveg cserét és a biztosítási ügyintézést is!

 

Biztosítókkal kötött speciális szerződésünk alapján önrész mentesen, illetve önrész kedvezménnyel tudjuk a cserét elvégezni.

Kőfelverődés
javítás garanciával
CASCO esetén ingyen

Online üvegkár bejelentés

Casco biztosítása van? Internetes felületünkön akár otthonról, sorban állás nélkül bejelentheti gépjárműve casco-s üvegkárát. A cascobiztosítás érvényes szélvédő, oldalüveg, hátsó szélvédő cseréjére, illetve javítására. Kitöltés után, kérjük, ellenőrizze még egyszer a beírtakat. Ha mindent rendben talált, nyomja meg az Elküld gombot, hogy az autóüveg csere, vagy épp a javítási igényét regisztrálhassuk. Az Elküld gomb megnyomásával hozzájárul ahhoz, hogy adatait cégünk a kárbejelentés céljából felhasználja. Adatait kizárólag az Ön által megadott célra használjuk fel és megvédjük bármiféle jogtalan külső felhasználás ellen.


Iratok a kárrendezéshez

A kárrendezéshez szükséges iratok, letölthető (pdf) formátumban:

Kérjük, kattintson a megfelelő biztosító logójára és nyomtassa ki az ezután megjelenő oldalt! A kinyomtatott kárbejelentő és meghatalmazás előzetes kitöltésével jelentősen gyorsíthatja az ügyintézést.

Minőséggarancia

Az általunk beépített autóüvegekre, szélvédőkre kilométerkorlátozás nélkül 6 hónap garanciát vállalunk.

Kérjen telefonos egyeztetést!